Lucina Hagmanin koulu

Uusimmat tiedotteet

Anne-kuraattori koululla 14.04.2023

Olen vastaava koulukuraattori Anne Myllykangas. Ilokseni saan ilmoittaa aloittaneeni työt alla mainituilla kouluilla. Halkokarin ja Rytimäen kouluilla tiistaisin ja keskiviikkoisin. Lucina Hagmanin koululla maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Puh. 040-8043415 Sähköposti [email protected] Tahdon olla oppilaiden tukena kaikissa mieltä painavissa asioissa. Ole yhteydessä Wilma-viestein, puhelimitse tai sähköpostilla. Joskus jo se selkeyttää tilannetta ja tapaamisia järjestyy toiveiden mukaisesti. Suoraankin voitte tulla juttelemaan. Palveluni on luottamuksellista ja ihan kaikissa asioissa on lupa olla yhteydessä niin oppilaiden, huoltajien kuin muidenkin oppilaan kanssa olevien tahojen. Tullaan tutuksi. Hyvää kevättä! Yst. Terv. Anne-kuraattori

Wilman tunnuksia kalastetaan väärennetyn Wilma-sivun kautta 13.10.2021

Wilman palveluntarjoajan Visman tietoon on tullut, että ulkoinen taho on luonut kopion yhden kunnan/oppilaitoksen Wilman etusivusta. Hyökkääjä pyrkii tämän avulla keräämään käyttäjien käyttäjätunnuksia ja salasanoja. Etusivun kopio on muutoin identtinen oikean Wilman kanssa, paitsi osoitteen .fi-pääte on muutettu.

Lue koko juttu

Vanhempainraati 30.09.2021

Lue koko juttu

OHJE: Sähköpostiosoite vaihtuu – kuinka vaihdan Wilman käyttäjätunnuksen? 08.01.2020

Wilman käyttäjätunnusta ei ole sidottu sähköpostiin. Wilmaan pääset kyllä kirjautumaan, vaikka vanha sähköpostisi ei ole enää käytössä. Mutta jos haluat vaihtaa uudeksi Wilma-käyttäjätunnukseksi uuden sähköpostiosoitteen ja näin saat myös Wilmasta tulevat ilmoitukset uuteen postiin.

Lue koko juttu

YLÄKOULUJEN YLEISURHEILUKISAT 07.09.2017

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.33.78.1 © 2000-2023 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Enterprise Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.