Vanhat tiedotteet

Kaikki löytyneet tiedotteet näkyvät jo tiedotelistassa.

24.5.

Uimakouluinfo eskarilaisten ja koululaisten vanhemmille

Liikuntapalvelut järjestää uimakouluja esikouluikäisille ja koululaisille kesällä ja muina loma-aikoina. Yhdessä koulujen kanssa, ala- ja esikoululaisille järjestetään uinninopetusta. Uinninopetus on kiinteä osa koulujen liikunnanopetusta: lapset totutetaan veteen ja kaikille koululaisille annetaan vähintään uinnin alkeisopetus. Opetuksessa lapsille selvitetään veteen liittyvät vaarat ja annetaan perusvalmiudet hengenpelastustilanteiden varalle.

Lue koko juttu o.K

14.4.

Anne-kuraattori koululla

Olen vastaava koulukuraattori Anne Myllykangas. Ilokseni saan ilmoittaa aloittaneeni työt alla mainituilla kouluilla. Halkokarin ja Rytimäen kouluilla tiistaisin ja keskiviikkoisin. Lucina Hagmanin koululla maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Puh. 040-8043415 Sähköposti [email protected] Tahdon olla oppilaiden tukena kaikissa mieltä painavissa asioissa. Ole yhteydessä Wilma-viestein, puhelimitse tai sähköpostilla. Joskus jo se selkeyttää tilannetta ja tapaamisia järjestyy toiveiden mukaisesti. Suoraankin voitte tulla juttelemaan. Palveluni on luottamuksellista ja ihan kaikissa asioissa on lupa olla yhteydessä niin oppilaiden, huoltajien kuin muidenkin oppilaan kanssa olevien tahojen. Tullaan tutuksi. Hyvää kevättä! Yst. Terv. Anne-kuraattori

A.M

5.12.2022

Tiedote musiikki- ja matematiikkaluokkavalinnoista 2023

Lue koko juttu S.H

14.9.2022

Vanhempainraati 2022-2023

Lue koko juttu JoEl

19.1.2022

Tarkennettu koronaohje Soiten jäsenkuntien sivistystoimiin ja lapsen huoltajille

Lue koko juttu JoEl

13.10.2021

Wilman tunnuksia kalastetaan väärennetyn Wilma-sivun kautta

Wilman palveluntarjoajan Visman tietoon on tullut, että ulkoinen taho on luonut kopion yhden kunnan/oppilaitoksen Wilman etusivusta. Hyökkääjä pyrkii tämän avulla keräämään käyttäjien käyttäjätunnuksia ja salasanoja. Etusivun kopio on muutoin identtinen oikean Wilman kanssa, paitsi osoitteen .fi-pääte on muutettu.

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

16.9.2021

Tarkennettu koronatestaamisen ohje Soiten jäsenkuntien sivistystoimiin ja lapsen huoltajille

Lue koko juttu JoEl

29.10.2020

Maailman suurin vanhempainilta to 12.11. klo 18

Lue koko juttu LAA

8.1.2020

OHJE: Sähköpostiosoite vaihtuu – kuinka vaihdan Wilman käyttäjätunnuksen?

Wilman käyttäjätunnusta ei ole sidottu sähköpostiin. Wilmaan pääset kyllä kirjautumaan, vaikka vanha sähköpostisi ei ole enää käytössä. Mutta jos haluat vaihtaa uudeksi Wilma-käyttäjätunnukseksi uuden sähköpostiosoitteen ja näin saat myös Wilmasta tulevat ilmoitukset uuteen postiin.

Lue koko juttu (Ylläpidon tiedote)

11.10.2018

Lomahakemus siirtynyt Wilmaan

Lue koko juttu LAA

18.11.2016

Oppilastietojen päivitys Wilma kautta

Huoltajat päivittävät Wilman kautta sekä oppilaiden että huoltajien yhteystiedot

Lue koko juttu LAA

Vanhat tiedotteet

Kaikki löytyneet tiedotteet näkyvät jo tiedotelistassa.