Halkokarin koulu

Uusimmat tiedotteet

Uimakouluinfo eskarilaisten ja koululaisten vanhemmille 24.05.2023

Liikuntapalvelut järjestää uimakouluja esikouluikäisille ja koululaisille kesällä ja muina loma-aikoina. Yhdessä koulujen kanssa, ala- ja esikoululaisille järjestetään uinninopetusta. Uinninopetus on kiinteä osa koulujen liikunnanopetusta: lapset totutetaan veteen ja kaikille koululaisille annetaan vähintään uinnin alkeisopetus. Opetuksessa lapsille selvitetään veteen liittyvät vaarat ja annetaan perusvalmiudet hengenpelastustilanteiden varalle.

Lue koko juttu

Anne-kuraattori koululla 14.04.2023

Olen vastaava koulukuraattori Anne Myllykangas. Ilokseni saan ilmoittaa aloittaneeni työt alla mainituilla kouluilla. Halkokarin ja Rytimäen kouluilla tiistaisin ja keskiviikkoisin. Lucina Hagmanin koululla maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Puh. 040-8043415 Sähköposti [email protected] Tahdon olla oppilaiden tukena kaikissa mieltä painavissa asioissa. Ole yhteydessä Wilma-viestein, puhelimitse tai sähköpostilla. Joskus jo se selkeyttää tilannetta ja tapaamisia järjestyy toiveiden mukaisesti. Suoraankin voitte tulla juttelemaan. Palveluni on luottamuksellista ja ihan kaikissa asioissa on lupa olla yhteydessä niin oppilaiden, huoltajien kuin muidenkin oppilaan kanssa olevien tahojen. Tullaan tutuksi. Hyvää kevättä! Yst. Terv. Anne-kuraattori

Tiedote musiikki- ja matematiikkaluokkavalinnoista 2023 05.12.2022

Lue koko juttu

Vanhempainraati 2022-2023 14.09.2022

Lue koko juttu

Tarkennettu koronaohje Soiten jäsenkuntien sivistystoimiin ja lapsen huoltajille 19.01.2022

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.33.78.1 © 2000-2023 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Enterprise Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.