OMAPERHE-VERKKOPALVELU

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella on käytössä perheiden avuksi uusi palvelu

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella on otettu käyttöön Omaperhe-verkkopalvelu, joka kokoaa perheille tarkoitetun tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen. Uusi Omaperhe-verkkopalvelu edistää perheiden hyvinvointia, auttaa erilaisissa tilanteissa ja ohjaa palveluiden pariin 

 

Omaperhe-verkkopalvelusta löytyy luotettavaa tietoa ja palveluja perheille ja perhettä perustamassa oleville. Omaperheessä on kattavasti sisältöjä mm. lapsuuteen ja nuoruuteen sekä vanhemmuuteen ja parisuhteeseen liittyen. Omaperhe edistää perheiden hyvinvointia ja tekee palvelut helpommin löydettäviksi. Keski-Pohjanmaan perheet löytävät Omaperheestä alueella olevat palvelut.  

Omaperhe-verkkopalvelusta asukkaat ja perheet löytävät tietoa alueemme sosiaali- ja terveyspalveluista, sekä lisäksi sieltä löytyy järjestöjen, seurakuntien sekä Kelan palvelut. Neuvolat, koulu- ja opiskeluhuollon yms. palvelut eivät katoa, vaan Omaperhe on lisäavuksi perheille. Palvelut täydentävät toisiaan.

Omaperhe kehittyy jatkuvasti. Palveluun on suunnitteilla mm. tapahtumakalenteri ja palveluhakemisto. 

Olemme olleet Keski-Pohjanmaalta tiiviisti mukana kehittämässä Omaperhettä. Toivomme että perheet löytävät palvelun.  

Käy tutustumassa Omaperheeseen: Omaperhe.fi 

Lisätietoa Omaperhe-palvelusta: Pia Rauhala, aluekoordinaattori. [email protected]

Omaperhe.fi on perhekeskustoiminnan sähköinen kanava. Sähköisen perhekeskuksen kehittämisen taustalla on valtakunnallinen lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma ja perhekeskustoimintamalli. DigiFinland Oy koordinoi Sähköisen perhekeskuksen kehitystyötä. DigiFinland Oy on julkisen hallinnon digitalisaatiota edistävä erityistehtäväyhtiö. Yhtiön omistajia ovat vuoden 2023 alusta alkaen hyvinvointialueet, Helsingin kaupunki, HUS-yhtymä ja valtio.