Erityisruokavaliolomakkeen täyttäminen tapahtuu sähköisesti syksyllä 2024 alkaen!

Kokkolan kaupungin erityisruokavaliokäytännöissä noudatetaan kansallisen allergiaohjelman suosituksia ja pyritään mahdollisimman selkeään ja yhdenmukaiseen
erityisruokavalioiden ilmoitusmenettelyyn. Uudella ilmoitustavalla turvataan ja varmistetaan asiakkaiden tietosuoja, sekä valmistetaan monipuolinen turvallinen ja terveellinen ateriakokonaisuus.

Lomakkeen täytössä huomioitava: Uuden tietosuojalain tultua voimaan, erityisruokavaliolomakkeessa kysytään myös huoltajan suostumus tietojen siirtoon eritysruokavaliorekisteriin sekä oppilaan nimen näkymiseen ruoka-annoksen päällä. Rekisteriin siirtyy oppilaan nimi  ja ruokavaliotieto. Nimen merkitseminen annokseen on joissakin ruokavalioissa turvallisuuskysymys, jolla varmistetaan että oppilas saa hänelle sopivan ruokavalion (esim. anafylaksia vaara ruokavaliossa).

Erityisruokavalion ilmoittamiseen käytetään vain sähköistä lomaketta!

 

Pääset lomaketta täyttämään tästä

Linkin takaa löytyy täytettävä lomake, sekä ohje erityisruokavalion tilaamiselle, tämä kannattaa lukea huolella!

Erityisruokavaliolomake tulisi olla täytettynä elokuun loppuun mennessä. Lomake on tilaus eritysruokavaliolle, joten sen täyttää kaikki he ketkä tarvitsevat erityisruokavalion, uudet ja vanhat oppilaat!

Jos herää kysyttävää, vastaamme mielellämme!

 

Ystävällisesti,

Heidi Sippola

Puhtaus- ja ruokapalvelut

[email protected]

puh.050 476 3872