Opiskelijat kympillä Kokkolan kaupunginteatteriin

Opiskelijat kympillä Kokkolan kaupunginteatteriin!
Kokkolan kaupunginteatteri myöntää syksyn 2022 näytäntökauden alusta alkaen kaikille toisen- ja kolmannen asteen opiskelijoille tuntuvan alennuksen esityspäivänä ostettuihin lippuihin. 10 euron hintaisen lipun saa esittämällä opiskelijakortin teatterin lippukassalla. Viime hetken lippuja ei voi varata ennakkoon vaan alennus astuu voimaan esityspäivänä lipunmyynnin avauduttua.
Alennus koskee syyskaudella Kokkolan kaupunginteatterin esityksiä Siunattu hulluus, Ritari Siniparta ja Makkarakeittoa jatkaen voimassa myös kevään 2023 esityksissä.


Lainattava teatterikortti Kokkolan kaupunginkirjastossa
Kokkolan kaupunginkirjastosta lainattavalla teatterikortilla on viikon laina-aika ja sillä voi lunastaa ilmaisen lipun laina-ajalle osuvaan kaupunginteatterin omaan näytökseen (ei koske vierailuesityksiä). Teatterikortin voi lainata kaikki ikäluokat perheen pienimmistä vanhimpiin. Pääsylippu lunastetaan esittämällä teatterikortti kaupunginteatterin lipunmyynnissä esityspäivänä. Asiakkaalla voi olla lainassa vain yksi teatterikortti kerrallaan.
Teatterikortin voi lainata Kokkolan kaupunginkirjaston asiakaspalvelusta, jonne se myös palautetaan. Teatterikorttia ei voi varata ennakkoon tai uusia, mutta sen saatavuustiedot voi tarkistaa verkkokirjastosta osoitteesta anders.finna.fi. Toiveena on, että asiakas palauttaa kortin kirjastoon heti, kun ei enää sitä tarvitse. Näin mahdollisimman moni kokkolalainen pääsee hyötymään teatterikortista.

Nautinnollisia teatterielämyksiä!