Buss kl. 14.10 till busstationen

Information från bussbolaget gällande snabbare linje på eftermiddagen från Hälsovägen till busstationen.

Vi förmedlar vidare information från bussbolaget:

 

Tidtabellen för elever som ska stiga på buss vid Hälsovägen kl. 14.10 och hinna med buss som far kl. 14.15 från busstationen är tajt.

Bussbolaget meddelar att man satt in en "hjälplinje" utöver normala linjen som går till busstationen. Dvs det kommer två bussar och plockar upp eleverna kl. 14.10. De elever som har bråttom till busstationen (matkahuolto) skall använda en buss som kör en sk "hjälplinje".

Denna "hjälplinje" är inte en sk "Bysse" utan Pohjolan Matkas turbuss. På informationsskylten står det att bussen ska till "Marinkainen Lohtaja".

Denna "hjälplinje" tar en kortare rutt till busstationen och rekommenderas av Pohjolan matka då det gäller att snabbt komma till busstationen. Eleverna lär inte ha vågat stiga på denna hjälplinje i någon större utsträckning.

Vi rekommenderar från skolan att eleverna som stiger på denna buss med skyltarna "Marinkainen Lohtaja" också kollar med chauffören att det säkert är den snabbare linjen till busstationen (matkahuolto).

Tidtabellerna och normala rutterna finns på Pohjolan Matkas webbplats. Mer information om trafiken per telefon 0201 303 565 eller 0201 303 567 samt per e-post [email protected].

------

Kaj Holmbäck

tel. 044-7809671